CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, May 6, 2009

sedih & geram...

Janin ditemui terapung



SHAH ALAM - Seorang tukang sapu terkejut apabila ketulan yang disangkanya sampah merupakan janin bayi cukup sifat. :Janin sebesar tapak tangan itu ditemui terapung di dalam loji kumbahan najis sewaktu lelaki berkenaan sedang menjalankan tugas hariannya di kawasan itu kira-kira jam 1.30 petang di Seksyen 4, Bandar Rinching di sini, semalam. :Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Shakaruddin Che Mood berkata, pihaknya percaya bayi berkenaan dipercayai dibuang ke dalam loji berkenaan bagi mengaburi mata orang ramai. :“Kami sedang siasat siapa yang bertanggungjawab membuangnya dan janin itu dipercayai lelaki,” katanya ketika dihubungi semalam. :Menurutnya, janin itu dihantar ke Hospital Kajang untuk bedah siasat dan kes berkenaan disiasat mengikut Seksyen 317 Kanun Keseksaan. :Sementara itu, dalam perkembangan berlainan, Shakaruddin berkata, seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun mendakwa dicabul teman lelaki ibunya sendiri di Desa Baiduri dekat sini. :“Kanak-kanak berkenaan mengadu dicabul oleh lelaki itu ketika ibunya, seorang tukang cuci, keluar bekerja. :“Lelaki itu dikatakan sering mengunjungi rumah mangsa pada waktu pagi sebelum kanak-kanak itu ke sekolah pada sesi petang,” katanya. :Sehubungan itu, polis kini mencari seorang lelaki berusia 50 tahun yang bekerja sebagai pengawal keselamatan bagi membantu siasatan berhubung kejadian berkenaan.

sape nyer keje lani...smlm dlm bilik smbil tunggu magrib haku baca paper sinarharian... terbaca berita ni...masa tu jugak air mata ni nak menitik...dah laa ada gambar janin tu lakk...mmg sedih giler.... sian dia...nape buat mcm tu..xde perasaan ker... seganas2 aku,sebrutal2 aku, aku ada gak perasaan belas kasihan tu... mmg x berperikemanusiaan tul... kalau aku jumpe org yg buat keje ni aku nak sepak2 dia...aku nak pijak2 diaa...biar dia mampus...pastu buang kat laut... biar jaws makan puas hati aku....huhuhu..sian dia...

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)