CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, May 12, 2009

HEPI BIRTHDAY SAYANGG.....

Hepi birthday sayang... dah wish td kat umh... tp ti wish sekali lagi...moga abg panjang umur, murah rezki, diberi kesihatan dan ketenangan & moga kasih syg antara kita terus mekar....

korang tau ape nyer bini la aku kan....saja aku wat2 xde pape... wat x reti je pagi tadi.. dah dekat nak gi keje baru wish & gave him a lil present... sorry sayang, saje nak ngena... sbnrnya semalaman aku dok pikir mcm mana nak bg present tu kat dia...igt nak letak je present tu atas katil mcm last year..tp cam x best... nak letak dlm raga motor dia biar masa nak gi keje dia nampak...eshhh...x sesuai kot....yer... aku kan suka mcm tu... kalau bg hadiah suka nak wat surprise...(konon laa...) kalau nak bg kad kat mak pun aku x bg by hand... ku letak atas katil... nak bg hadiah kat angah aku letak dlm kereta dia...aku suka org tgk hadiah tu masa aku x de... hehhe...pasal aku takut org x suka hadiah yg aku bg..jd baik aku x tengok reaksi muka org tu. nanti aku gak yg frust... tp pikir2 balik, birthday aku ari tu dia bgn kul 5 pagi bukak lampu & wish me hepi birthday... y not bg by hand gak kan.... sayang suka ker x hadiah tu?? 2 3 kali aku dok tanye...dia jawap suka... hehhe... bengongkan, mana ada org jwp x suka... tp harap sayang betul2 suka hadiah tu.. ok dear, again i wish u hepi birthday...

3 comments:

ARIBA said...

Wah..happy birthday untuk hubby et..;-)..et bagi hadiah apa ek??hehehe..

Super HaNa said...

hubby et yg pakai songkok tu cam hafiz!
sebijikkk!!!

JMR said...

happy besday to en.suami:-)..

be a gud wife ya;-)